Diensten

Softwash

glasbewassing schoonmaakbedrijf noord

Softwash

softwash is een veilige en effectieve manier om buiten oppervlaktes schoon te maken. Softwash is een reinigingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk en biologisch afbreekbare chemie. Middels deze methode worden schimmels, algen, organische vervuiling, mos en bacteriën aangepakt en dit zorgt ervoor dat het te reinigen oppervlak weer grondig schoon wordt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lage druk en dus geen hogedruk, waardoor er geen kans is op schade aan het te reinigen oppervlak.

Nog een groot voordeel is dat de vervuiling bij de wortels wordt aangepakt, hierdoor blijft het te reinigen oppervlak soms wel 3 tot 5 keer langer schoon.

Softwash wordt meestal gebruikt voor het schoonmaken van daken, allerlei soorten gevels, straatwerk, terrassen, stuc-werk, geschilderd houtwerk, trespa, vlonders, schuttingen en zonneschermen.

De producten die bij het Softwashen gebruikt worden, zijn allemaal biologisch afbreekbaar. Het is onverantwoord om producten te gebruiken die zowel heftig zijn voor de natuur als voor het pand.

Wilt u uw dak, gevel, schutting of iets anders, schoonmaken met een softwash? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte aanvragen

Ons nodig voor softwash of andere diensten?

Offerte aanvraag